“Red Velvet” Maya Fridman Huisconcert

/“Red Velvet” Maya Fridman Huisconcert
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het solo-concert van meestercelliste Maya Fridman. Het concert presenteert haar nieuwe album “Red Velvet‘ waarop zij vooral solowerken van diverse moderne componisten”speelt.

Het concert opent met ‘The Song of Songs’, een elektronische drone die langzaam wordt aangevuld met de melancholische cello-klanken van Maya. Meeslepend en mysterieus…De prachtige compositie ‘Danseur de Corde’ van  werd voor het eerst solo opgevoerd door Maya Fridman tijdens het ‘Composers’ Festival 2016′ in Amsterdam. Het concertprogramma bestaat uit muziekwerken van César Lüttger, Gaspar Cassadó, het tango-achtige ‘Omaramor’ van de Argentijn Osvaldo Golijov, De Louis Andriessen-compositie ‘La Voce’ en adrere. Het titelstuk ‘Red Velvet’ is een complexe compositie van de Perzische Kaveh Vares die de luisteraar compleet overrompelt en verbijsterd achterlaat. Afsluiter ‘Silentium’ wordt uitgevoerd door cello en stem van Maya. Zij zingt hier in haar Russische moedertaal. Een prachtige emotionele afsluiting van een zeer bevlogen maar zeker niet gemakkelijk te verteren concert, dat echter de moeite van de aandachtige luisteraar 100% waard is.

Het concert begint om 15.00 op Theerestraat 113, Sint-Michielsgestel (Halder). De deuren gaan open om 14.30 Toegang is 17 euro. Ter verwelkoming ontvangt u voor het begin van het concert een glas prosecco en een huisgemaakt taartje.

Omdat het aantal plekken beperkt is, vragen wij jullie om de plekken van te voren te reserveren via info@smarttrips.nl of via tel: +31 6 54 71 66 94. Uw boeking is voltooid na het overmaken van geld op rekening NL83 RABO 0143 2830 81 t.n.v. Smarttrips (onder vermelding van “concert 22 april”).