Natalia Beekmans

/Natalia Beekmans
Natalia Beekmans2018-02-24T07:08:42+00:00

Natalia Beekmans - Smarttrips

Ik woon sinds 2012 in Nederland. Het is voor mij een hele uitdaging geweest om in dit nieuwe thuisland werkzaamheden te vinden waarmee ik met mijn kennis, interesse en kwaliteiten uit de voeten kan. Maar… ik heb dit gevonden in SmartTrips. Hierin kan ik doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.

Ik beschouw mezelf als een ervaren specialist op het gebied van communicatie, maar dat betekent niet dat ik niet meer wil groeien. Hier in Nederland heb ik een opleiding tot evenementenorganisator gevolgd. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Dat houdt me scherp en ik word er beter van. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat ik het geluk heb om mijn grote passie (reizen en klassieke muziek), mijn Russische werkervaring en professionele ambities in SmartTrips te combineren.

Mijn werkgebied wordt voortdurend door nieuwe projecten en nieuwe contacten uitgebreid. Het proces daarvan is erg leuk en ik geniet en leer elke keer weer van deze nieuwe kansen.

Ik houd van grenzen verleggen en opzoek gaan naar nieuwe kansen. Ik ben er zeker van dat als je iets echt wilt, dit ook zal gebeuren. Want waar een wil is, is een weg.