Over ons

/Over ons
Over ons2018-02-24T07:15:43+00:00

Wie zijn wij? We zijn twee nogal verschillende vrouwen, we hebben verschillende nationaliteiten en verschillende leeftijden, we wonen en werken in verschillende steden. Ieder van ons is anders, ieder heeft haar eigen ervaringen en werkmethoden. Maar juist deze eigenheid en originaliteit maakt ons team dynamisch, flexibel, vreugdevol en succesvol. We hebben elkaar nodig en we vullen elkaar aan.

We zijn beiden verenigd door onze smaakvoorkeuren en een gemeenschappelijke wens. We houden van kunst, goede muziek, mooie dingen, gezellige evenementen, effectieve activiteiten. We willen succesvol zijn, we doen wat we willen en we willen de resultaten van ons werk zien, voelen en horen. Ons doel is duidelijk en begrijpelijk – we realiseren onze professionele ambities door onze werkwijze. We zetten onze ervaring en onze kennis in voor de winst voor onze klanten en natuurlijk ook voor onszelf.

Het SmartTrips Team

<strong>Natalia Beekmans</strong>
Natalia Beekmansfounder
Ik woon sinds 2012 in Nederland. Het is voor mij een hele uitdaging geweest om in dit nieuwe thuisland werkzaamheden te vinden waarmee ik met mijn kennis, interesse en kwaliteiten uit de voeten kan. Maar… Lees meer.

<strong>Anna Kats</strong>
Anna Katspartner
Hallo, mijn naam is Anna Kats. Ik ben geboren en getogen in Moskou. Mijn Nederlandse man heb ik bijna 20 jaar geleden ontmoet en na een paar jaar wonen in twee landen ben ik verhuisd naar Nederland. Professioneel… Lees meer.