Reizen

/Reizen
Reizen2018-02-22T20:23:45+00:00

SmartTrips organiseert zakenreizen voor bedrijven, individuele ondernemers en particulieren naar Rusland. Alle reizen worden georganiseerd alleen op verzoek van de klant.

We organiseren:

  • Reizen met als doel kennis en ontwikkeling van zakelijke contacten met potentiële partners. Wij helpen u met het plannen van uw afspraken/ bezoeken, met vervoersdiensten (transfer van/naar vliegveld, persoonlijke chauffeur) en met vertaaldiensten;
  • Informatieve reizen in verschillende economische sectoren (landbouw, financiën, bouwbedrijven, gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, enz.). Tijdens deze reis krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met de ervaring van Russische collega’s, verschillende Russische bedrijven in de gekozen branche te bezoeken, het netwerk van uw professionele contacten uit te breiden;
  • Teamreizen (rondleiding georganiseerd op verzoek van een bedrijf, stichting, onderwijsinstelling, club of groep van toeristen). Het programma van de reis wordt speciaal gemaakt op basis van de behoeften van de klanten.

We bieden ook advies aan onze klanten op het gebied van Russische zakelijke tradities en bedrijfsethiek.

U kunt ook bij ons een individueel reisprogramma naar Rusland samenstellen. Wij maken een voorstel voor u met advies over visumafgifte, accommodatie, transport en een gedetailleerde beschrijving van die bezienswaardigheden en plaatsen in Rusland die voor u interessant zijn.