Evenementen

/Evenementen
Evenementen2018-07-14T07:52:59+00:00

Wij organiseren zakelijke en muzikale evenementen voor onze Nederlandse en Russische klanten.

Wij organiseren zakelijke evenementen (opening van een nieuw kantoor/winkel, presentatie van nieuwe producten en diensten, workshops, seminars),muzikale (festivals, concerten) en andere evenementen (tentoonstellingen, lezingen, sportfeesten en workshops).

Concerten van klassieke muziek bepalen de richting van onze muzikale activiteiten. Ongeveer 70% van de muzikale evenementen die we organiseren zijn geïnspireerd door klassieke muziek. Want de klassieke muziek is onze passie. Wij hebben van deze passie ons beroep gemaakt en dat maakt dat wij ons werk met heel veel plezier doen.

Wij organiseren verschillende evenementen voor onze klanten en wij stellen ons een eigen programma van concerten, tentoonstellingen etc samen. U kunt de data van alle aankomende evenementen in ons kalender bekijken.

Alle evenementen die wij organiseren, stemmen wij af op de verwachtingen van ons publiek. En daarom waarderen wij uw mening over ons werk. Dat help ons om ons werk te verbeteren en het hoge kwalitatieve niveau vast te houden.

U bent van harte welkom!

 

Zakelijke evenementen

Meer informatie

Muzikale evenementen

Meer informatie

Overige evenementen

Meer informatie